Vegolandia

Ne glede na to ali vas pestijo zdravstvene težave ali bi radi izgubili odvečne kilograme, se vrhunsko pripravili na 

športne podvige ali pa ste preprosto preklopili na zdrav 

način življenja – ste na pravem mestu!

Zakaj nakupovati pri nas?

Ker verjamem, da je hrana lahko gorivo in zdravilo, raziskujem in z veseljem delim super živila na svoji spletni trgovini Vegolandia. Pomembno mi je s čim hranim svoje telo in kaj na pripravim za mojo aktivno družino, zato na naših spletnih policah najdete le najboljša super živila in naravno kozmetiko, ki podpira našo vizijo. 

"Boljša Hrana - Boljši Ti!"

Obožujem Laird Superfood Vročo Čokolado! Brez belega sladkorja, kljub temu sladko, kremasto in okusno. Tudi hčerka jo z veseljem pije.

Ekaterina Čečkova Zupančič
Ljubljana, Slovenia

Tako zelo dobr! Sladek napitek brez slabe vesti! Priporočam.

Anja Zalar
Brezovica, Slovenija

O nas

Špela Kastelec

Vegolandia

Vegolandia živi slogan »Boljša Hrana – Boljši Ti!«

Ideja spletne trgovine Vegolandia se je rodila iz želje, da prijateljem in družini približamo koristne strani rastlinske prehrane. Tako, boste na naših spletnih policah našli hranilno, neverjetno okusno, rastlinsko prehrano, brez dodanih umetnih arom in barvil.

Prepričani smo, da bi vam morala hrana omogočiti, da delujete na najvišji ravni, ne glede na to, kaj počnete. Zato preudarno izbiramo le izdelke, ki jih najprej sami preizkusimo in če resnično zadovoljijo našim kriterijem jih delimo z vami.

Vegolandia je tudi pravi naslov za ljudi, ki ne želijo uživati bele moke, izdelkov z glutenom in belega sladkorja hkrati pa ne želijo imeti občutka, da so prikrajšani za okusne, priročne obroke. Ravno zaradi izredno okusnih izdelkov, ki jih boste našli v naši spletni trgovini lete z veseljem delimo z našimi najmlajšimi jedci.

Skrbno izbiramo tudi ponudnike, ki vidijo širšo sliko prodaje in omogočajo, da z nakupi naših izdelkov podpirate okoljevarstvene projekte kot je pogozdovanje in hkrati prispevate k nakupu hrane za socialno ogrožene ljudi.